Lidmaatschap

Welkom! Mooi dat je lid wil worden van De Alumni Vereniging Stedelijk Gymnasium Breda met de naam Manet Gaudium. Voor alle oud leerlingen, oud docenten en oud medewerkers en de huidige docenten en medewerkers van het Stedelijk Gymnasium Breda en iedereen die onze vereniging en het Stedelijk Gymnasium Breda een warm hart toedraagt. We gaan er samen en met z’n allen wat moois van maken. In een notendop is dit wat we willen en doen: verbinden, helpen, (terug)geven, en organiseren.

NB De vereniging Manet Gaudium is volledig onafhankelijk van het Stedelijk Gymnasium Breda. Op allerlei vlakken werken we natuurlijk wel samen.

Allereerst word je lid via "lid worden" en het invullen van de eerste noodzakelijke gegevens.

Vervolgens krijg je van ons een email om je account te activeren.

In deze volgende 2e stap willen we graag iets meer van je weten, zoals ook financiële informatie voor de lidmaatschapsbetaling van €18,87 per jaar. NB t/m je 23e jaar is je lidmaatschap kosteloos! Dit gaat wat we samen gaan doen helpen. Sommige antwoorden zijn helaas verplicht en andere niet. Of jouw antwoorden zichtbaar zijn voor anderen, geef je altijd zelf aan. Alvast dank je wel!